Интервюто на шефката на НАП Галя Димитрова пред bTV,  в

...
Интервюто на шефката на НАП Галя Димитрова пред bTV,  в
Коментари Харесай

Мрежата завря за отпуската на шефката на НАП! Явор Дачков: И с нарочен кастинг не можеш да събереш толкова олиго...

Интервюто на шефката на Национална агенция за приходите Галя Димитрова пред bTV,  в което тя изясни за какво не е прекратила отпуската си при рецесията с хакерската офанзива и приключването на персонални данни, провокира доста остри мнения. Един от тях е на журналиста и политически наблюдаващ Явор Дачков.

Ето какво показа той във Facebook: 

И с умишлен кастинг не можеш да събереш толкоз ол**офрени колкото ГЕРБ събира за всички високи позциции в страната. А решението на тази жена да не си приключи отпуската значи единствено едно - че е подставено лице. Никой естествен началник с обикновени човешки качества не би се държал по сходен метод. Има и нещо перверзно в това, с изключение на редовата българска гламавост.

 



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  1 Blue hills (преди 2 минути) Рейтинг: 21523 | Одобрение: 10558 Точно! То олигофренията гроб, от кое място да изкарат други фрагменти?! Всеки ден се чудим дали да плачем или да се смеем на идиотизмите им, които рефлектират право върху нас.  0  2 n eXu s (преди 2 минути) Рейтинг: 146634 | Одобрение: 10904 Още един "капацитет " би трябвало да оплюе всичко. А хората са му споделили, че има причина и е поддържана непрекъсната връзка, само че не - давай да плюем! И какво щеше да стане, в случай че беше пристигнала незабавно? Нищо - станалото си е станало! Но единствено дай на бгстанеца да плюе, в това е №1!Arkiva Shqip | Max Productional | Redbox Entertainment | Eran Production | Entermedia/Mixey Music | DIEZ Music | Onima Production | BigDealRecords (AL) //// Родствени страни към Балканите: BG, ROUM, MK, HR, HU, AL, KOS. По света наши родственици: TAT, DAG, IR, AFG. HTTP://protobulgarians.comShqipëria dhe Bullgaria në zemrën time. Dy vende të lashta të mëdha. https://www.youtube.com/watch?v=MTScExDUBJM
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР